Ammattijärjestäjän palvelut

Ammattijärjestäjänä tulen auttamaan sinua kaikissa kodin tai yrityksen tilojen järjestämiseen liittyvissä pulmissa. Työ tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa ja tavaran omistajana sinä teet tavaroitasi koskevat päätökset. Minä tuen ja annan sinulle oikeanlaiset työkalut. Valan uskoa projektin hyvään lopputulokseen ja toimin tsempparina.

 Suomen ammattijärjestäjäliiton jäsenenä minua koskee vaitiolovelvollisuus. Voit siis näyttää kotisi ja kertoa tarinasi täysin luottamuksellisesti.

Ammattijärjestäjän palveluita ovat mm. 

  • Kodin/yrityksen eri tilojen järjestely ja toimivan järjestyksen luominen,
  • Tavaramäärän vähentäminen
  • Toimivien säilytysratkaisujen ideointi
  • Remontin, muuton tai asunnon myynnin yhteydessä tarvittava järjestelyapu
  • Kuolinpesän läpikäynti
  • Etäjärjestely puhelimitse
  • Roskien kierrättäminen asiakaskäynnin jälkeen

Ammattijärjestäjän palveluista saat verotuksessa 60% kotitalousvähennyksen!

Kodin tilat

 Onko kotisi nurkkiin kertynyt kasoja ja nyssäköitä, etkä oikein tiedä mistä aloittaa? Pursuileeko varasto tai kellarikomero roskasta ja aarteista niin, ettei sekaan mahdu kävelemään? Kaipaisitko sitä, että tavarat olisivat järkevillä paikoilla, helposti käytettävissä ja löydettävissä? Tai kaipaatko kenties sitä, että tavarasi olisivat esteettisesti kauniimmassa järjestyksessä?

Voin auttaa sinua tavaroiden järjestämisessä, loogisten säilytyspaikkojen valinnassa sekä tavaran karsimisessa. Tehdään yhdessä kodista viihtyisämpi ja helpommin siivottava.

Yrityksen tilat

Onko työpaikallasi yhteisiä tiloja, jotka eivät ole oikein kenenkään vastuulla? Kaaoksessa oleva varasto, epäsiisti pukeutumistila tai sotkuinen kahvihuone? Nämä epäkohdat voivat haitata töissä viihtymistä ja aiheuttaa negatiivista ilmapiiriä työyhteisössä. Hukassa olevien tavaroiden etsimiseen kuluu myös arvokasta työaikaa.

Ammattijärjestäjänä voin auttaa luomaan viihtyisät tilat työpaikalle ja järjestellä tavaroille selkeät omat paikat. Yhteisten tavaroiden palauttaminen paikalleen on helpompaa ja työnteosta tulee tehokkaampaa.

Muutto, asunnon myynti tai kuolinpesä

Stressaako muutto tai asunnon myynti? Onko aikataulu tiukka, etkä ehdi tehdä kaikkea yksin? Ammattijärjestäjänä voin auttaa sinua pakkaamaan tavarat loogisesti laatikkoihin ja tukea sinua tavaroiden karsimisessa, jotta uuteen kotiin saat mukaasi vain oikeasti sinulle tarpeelliset asiat. Voin myös auttaa sinua järjestämään kotia myyntikuvia ja -esittelyjä varten.

Onko läheisesi menehtynyt ja nyt sinun on aika järjestellä hänen omaisuutensa? Tulen auttamaan sinua kuolinpesän läpikäymisessä ja lajittelussa.

Huomioi, että muuttopakkaus ja kuolinpesän läpikäyminen eivät ole kotitalousvöhennettäviä. 

Etäjärjestely

Etäjärjestely sopii hyvin tilanteeseen, jossa asiakkaalta löytyy intoa kodin järjestämiseen. Se sopii myös silloin, jos vieraan pyytäminen omaan kotiin tuntuu liian henkilökohtaiselta. Etäpalvelu palvelee hyvin varsinkin nopeammissa/pienemmissä projekteissa.

Etäjärjestelyssä saat yksityiskohtaiset ohjeet ja tukea järjestystyöhön sekä lisämotivaatiota projektiisi. Saat myös juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä ideoita erilaisten säilytysratkaisujen valintaan.

Etäjärjestely toteutetaan aina asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Se voidaan tehdä puhelimitse tai videon kautta.

Huomioi, että pelkkä etäjärjestely ei ole kotitalousvähennettävä. 

Ekosiivous

Ekosiivous palveluni on kodin siivousta ja -hoitoa luontoa kunnioittaen. Ekosiivouksessa käytetään puhdistusaineita, jotka ovat myrkyttömiä ja biohajoavia. Käyttämäni siivousaineet eivät siis kuormita luontoa tai vesistöjä. Käytän siivouksessa pääasiassa kotimaisia tuotteita. Siivousvälineinä käytän myös pääsääntöisesti ekologisempia vaihtoehtoja.

Ekosiivous palvelu sopii erinomaisesti lapsiperheisiin ja eläintalouksiin, joissa on tärkeää, ettei pinnoille jää vahvoja kemikaaleja tai myrkkyjä. Ekosiivous on myös oiva valinta hajusteyliherkkyyksistä kärsiville sekä ihan kaikille, joille ekologisuus on tärkeä arvo.

Tutustumiskäynnillä käymme läpi toiveesi siivouksen suhteen. Minulta hoituu myös muut kodinhoitotehtävät kuten pyykkihuolto - ihan sinun toiveidesi mukaan. Minulta voit tilata siivousta kertaluontoisesti tai jatkuvana palveluna.

Siivouspalveluista saat verotuksessa 60% kotitalousvähennyksen!