KUKA OLEN?

Tervehdys!

Olen Jenna, 33-vuotias riihimäkeläinen kahden pojan äiti, puoliso ja nykyisin myös koulutettu ammattijärjestäjä. Ennen kuopuksen äitiyslomaa päätin, että seuraavan vuoden aikana haluaisin keksiä itselleni uuden ammatin. Syksyllä 2022 kaikki palaset vain loksahtivat kohdilleen ja keksin, että minustahan tulee ammattijärjestäjä! Sitähän minä olen pienestä asti tykännyt tehdä. Lapsena huoneeni järjestys muuttui alituiseen ja muina Peppi Pitkätossuina siirtyi isot kaapit ja sängyt uusille paikoilleen yhdessä hujauksessa.

Vaikka minulle on aina ollut helppoa karsia tavaraa, niin yhtä helppoa on ollut myös hankkia sitä lisää. Rakastan kauniita asioita, kirpputoreja ja kodin sisustamista. Olen henkeen ja vereen esteetikko ja löydän kauneutta kaikkialta. Lisäksi tykkään haalia ympärilleni aina uusia projekteja ja harrastuksia. Huomasin kuitenkin jossain vaiheessa, että en oikein selviä oman tavaramääräni kanssa ja haluan tavoitella hieman minimalistisempaa elämää. Kaappien järjestely ja tavaramäärän vähentäminen tuntuu aina puhdistavan kodin lisäksi myös omaa sisintä ja sitä oloa haluan jakaa myös muille!

Olen toiselta ammatiltani sosionomi ja toiminut varhaiskasvatuksenopettajana. Minulta löytyy myös ymmärrystä erilaisia fyysisiä ja psyykkisiä haasteita kohtaan, joiden seurauksena koti saattaa ajautua epäjärjestykseen.

Älä arastele ottaa yhteyttä. Jutellaan yhdessä, mitä voisimme tehdä haasteesi kanssa. Kaaoksen kanssa ei tarvitse jäädä yksin!